foto

Hilda Bernard

  • nar. 29.10.1920 (98 let)
    Puerto Deseado, Santa Cruz, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 El Tabarís, lleno de estrellas (TV film)
2010 El reclamo
Vecinos
2009 Richiamo, Il
2004 Havraní kronika
Inquilinos del infierno, Los
Paní a služka
2002 Sin intervalo
2001 Zvěrstvo
1981 Seis pasajes al infierno
1980 Días de ilusión
Rosa de lejos
1974 Flor de la mafia, La
1973 Vení conmigo
1972 Autocine mon amour
1956 Enigma de mujer
Historia de una soga
1952 Mala gente

TV seriály

2011 Historias de la primera vez (TV seriál)
2010 Lo que el tiempo nos dejó (TV seriál)
2008 Exitosos Pells, Los (TV seriál)
2006 Collar de esmeraldas (TV seriál)
2005 Se dice amor (TV seriál)
2004 Floricienta (TV seriál)
2002 Rebelde Way (TV seriál)
Simuladores, Los (TV seriál)
2001 Médicos (de hoy) 2, Los (TV seriál)
2000 Tiempofinal (TV seriál)
1999 Cabecita (TV seriál)
Mamitas (TV seriál)
1998 Alas, poder y pasión (TV seriál)
1995 Chiquititas (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
Antonella (TV seriál)
Celeste (TV seriál)
Cosecharás tu siembra (TV seriál)
Manuela (TV seriál)
1989 Extraña dama, La (TV seriál)
1988 Pasiones (TV seriál)
1986 Mujer comprada (TV seriál)
1973 Lo mejor de nuestra vida... nuestros hijos (TV seriál)
1969 Muchacha italiana viene a casarse (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)
Su comedia favorita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky