foto

Katri Aalto-Korpela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2014 Kadonnut: Joulupukki (TV film)
2012 Onnea matkaan (TV film)
2011 Estradilla: Maalaispoika 60 v. (koncert)
2005 Ojat on rajat (TV film)
2004 Nyrölä 3 (TV film)
2003 Rio ja Tinto (TV film)
2002 Luokkajuhla (TV film)

TV seriály

2017 Joulukalenteri: Huiman hyvä joulu! (TV seriál)
2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Taivaan tulet (TV seriál)
Hyvien ihmisten juhla (S04E06)
2013 Taivaan tulet (TV seriál)
Ihmisiä suviyössä (S04E05)
Miss Marpleko itte (S04E04)
Oi jos mä matkamies maan (S04E03)
další epizody (7)
2011 Alavilla mailla hallanvaara (TV seriál)
Ei meitä voi säikyttää! (E03)
Maan korvessa kulkevi lapsosen tien (E02)
Maalta olet sinä tullut (E01)
Jepu Neulanen (TV seriál)
2004 Kätevä emäntä (TV seriál)
Paavo ja Raili (TV seriál)
Rajametsän tarinoita (TV seriál)
1995 Onnea vai menestystä (TV seriál)
1993 Nuijasota - 1500-luvun tarinoita (TV seriál)
1990 Rivitaloelämää (TV seriál)
Ylpeys ja ennakkoluulo (E13)
Köyhyysloukussa (E10)

TV pořady

2019 Fotarit (TV pořad)
2018 Tiedonjyvä (TV pořad)
2016 Battle (TV pořad)
Galaxin Pallo (TV pořad)
Tangomarkkinat 2016 (TV pořad)
2015 Rauhassa (TV pořad)
Robin (E06)
2011 Eurovision laulukilpailu 2011 - Suomen Karsinta (TV pořad)
Vaalit 2011 (TV pořad)
2010 Eurovision laulukilpailu 2010 - Suomen Karsinta (TV pořad)
2007 The Eurovision Song Contest (TV pořad)
2006 Tartu Mikkiin (TV pořad)
2005 Poinzi (TV pořad)
Venla 2004 (TV pořad)
2002 Jos sais kerran (TV pořad)
2001 Se on siinä (TV pořad)
1998 Alivaltiosihteerin joululähetys (TV pořad)
1997 Alivaltiosihteerin itsenäisyyspäivälähetys (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky