foto

Maria Hedborg

  • nar. 13.4.1949 (70 let)
    Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Blondie
2011 Jako opice
2010 Incident v bance
Olycksfågeln (TV film)
2008 Irene Huss - Noční vizita
2007 Ciao Bella
1998 Láska je láska
1995 En på miljonen
1990 Kurt Olsson - filmen om mitt liv som mej själv
Nånting levande åt Lame-Kal (TV film)
1981 Linje lusta (TV film)
1973 Bouračka (TV film)

TV seriály

2002 Familjen (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)
1999 Sjätte dagen (TV seriál)
1997 Vita lögner (TV seriál)
1996 Polisen och pyromanen (TV seriál)
1991 Trappen (TV seriál)
1986 Gösta Berlings saga (TV seriál)
1985 Vägen till Gyllenblå! (TV seriál)
1981 Babels hus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace