foto

Suzan Anbeh

  • nar. 18.3.1970 (50 let)
    Oberhausen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Maya
Ronny & Klaid
2016 Rosamunde Pilcher: Anděl strážný (TV film)
2015 Inga Lindström: Osudová výměna (TV film)
Utta Danella: Pouto lásky (TV film)
2014 Tatort - Wahre Liebe (TV film)
2013 Dokonalé Vánoce (TV film)
2012 Každý dělá, co umí
2011 Der Mann auf dem Baum (TV film)
Inspektor Barbarotti - Verachtung (TV film)
Tajemný dům (TV film)
The Theatre Bizarre
2010 Auf Doktor komm raus (TV film)
Inspektor Barbarotti - Mensch ohne Hund (TV film)
Nečekaná naděje (TV film)
Takiye: Allah yolunda
Ve stínu koňských stájí (TV film)
2009 Die Tür
Návrat na Nový Zéland (TV film)
Tajemný pan G. (TV film)
2008 Ein Ferienhaus auf Ibiza (TV film)
Inga Lindström: Hanna a její narozeniny (TV film)
Leo und Marie - Eine Weihnachtsliebe (TV film)
Und Jimmy ging zum Regenbogen (TV film)
Čtyři do páru (TV film)
2007 Freie Fahrt ins Glück (TV film)
Scénář lásky (TV film)
2006 Helen, Fred und Ted (TV film)
Jako všichni ostatní
Stará láska nerezaví (TV film)
Strach Fay Grimové
2005 Daleko od ráje (TV film)
Ein Geschenk des Himmels (TV film)
Nevěsta na jeden den (TV film)
2004 Agnes a jeho bratři
2003 Zamilovaní zloději (TV film)
2002 Jeřábí muž (TV film)
2001 Aquarios
Denninger - Der Tod des Paparazzo (TV film)
Emilie est partie
2000 Alexandrophagie, L'
1999 Cinq minutes de détente
1996 Báječný den
1995 Francouzský polibek
Va mourire
1993 Homme de la maison, L' (TV film)

TV seriály

2019 Wilsberg (TV seriál)
Ins Gesicht geschrieben (E64)
2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Bauernopfer (S15E18)
2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Meganewton (S01E08)
Správná dvojka (TV seriál)
Tod und Liebe (E69)
2016 Kriminalista (TV seriál)
Krkavčí matka (S11E10)
Luna je mrtvá (S11E08)
Lidský stroj (S11E07)
další epizody (5)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Männer! Alles auf Anfang (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Hacker (S11E04)
Učitelka lásky (S11E03)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der Wald (E22)
2014 Vraždy na severu (TV seriál)
Sladká pomsta (S03E07)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Unversöhnlich (S05E13)
Kriminalista (TV seriál)
Zmařený život (S10E04)
Ztracené štěstí (S10E03)
Poslední let (S10E02)
další epizody (6)
SOKO Wismar (TV seriál)
Den Tod vor Augen (S12E06)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Loutkovodič (S09E01)
Noc u jezera (S08E03)
Klan Sobottkových (S08E02)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Bez peněz je to nuda (S03E07)
Ať žije sport (S03E06)
Nebezpečná závislost (S03E05)
další epizody (6)
Sami proti času (TV seriál)
Zwanzig Uhr (S02E13)
Neunzehn Uhr (S02E12)
Achtzehn Uhr (S02E11)
další epizody (4)
Kriminalista (TV seriál)
Doživotí (S07E05)
Modrá krev (S07E03)
Schumannova chyba (S07E02)
další epizody (5)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Posedlost (S06E04)
Pod tlakem (S06E01)
Smrt gigola (S05E07)
další epizody (4)
2010 Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Výslech (S05E04)
Stín (S04E07)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Beze stopy (S04E03)
Doznání (S04E01)
Korunní svědkyně (S03E08)
další epizody (5)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S03E04)
Ledová smrt (S03E02)
Vražedné blues (S03E01)
další epizody (6)
SOKO Wismar (TV seriál)
Am helllichten Tag (S05E15)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Istanbul Connection (2) (S08E02)
Istanbul Connection (1) (S08E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Mezi nepřáteli (S12E11)
2007 Kriminalista (TV seriál)
Ideální oběť (S02E04)
Volný pád (S02E03)
Temné tajemství (S02E02)
další epizody (7)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Fanynka vrahů (S01E03)
Padlí andělé (S01E02)
Na pokraji (S01E01)
Lilly Schönauer (TV seriál)
Láska má křídla (E02)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verhängnisvolle Heimkehr (S03E07)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Charlotte Link (TV seriál)
Das Haus der Schwestern (E02)
2000 Himmel und Erde - ein göttliches Team (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Mätressen - Die geheime Macht der Frauen (TV film)