foto

Karol Čálik

  • nar. 15.3.1945 (74 let)
    Trnava, Slovenský stát

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Spievankovo a kráľovná Harmónia
2015 Johančino tajemství (TV film)
Mata Hari (divadelní záznam)
2014 Láska na vlásku
2011 Mŕtvola musí zomrieť
2004 Martinko Klingáč
Prirodzená smrť
2001 Zlatý chléb (TV film)
2000 Hana a její bratři
Krysař (divadelní záznam)
1997 Madame Pompadour (TV film)
Prechádzky operetou - Madame Pompadour (divadelní záznam)
1995 Hu - hu bratia (TV film)
1994 Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy (TV film)
1993 Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár (TV film)
Mátohy rárohaté (TV film)
1992 Evanjelium o Márii (divadelní záznam)
Kráľ umiera (TV film)
Most (TV film)
Najdúch (TV film)
Slečna z Maxima (TV film)
À deux pas du paradis (TV film)
1991 Rozprávka rozprávok (TV film)
Un coeur a prendre (TV film)
1990 Modrý Jonatán (TV film)
Narodeniny v hoteli (TV film)
1989 Mediteránske rozprávky (TV film)
Muž, ktorý skorumpoval Hadleyburg (TV film)
V meste plnom dáždnikov
Čertiská (TV film)
1988 Evžen Oněgin (TV film)
Hurá za ním
Niekto ako ja (TV film)
Tony peňazí (TV film)
1987 Kobyla na bielej čiare (TV film)
Nové Pištáčikové dobrodružstvá (TV film)
O tom, ako šibal Peterko mäsiara Kocha prekabátil (TV film)
Posledná hodina (TV film)
Přátelé Bermudského trojúhelníku
Začiatok sezóny
1986 Chýbajúci článok (TV film)
Dobríčko (TV film)
Keby to naši vedeli (TV film)
Kto zaplatí nohavice (TV film)
Milovaný Célimar (TV film)
Polepetko (TV film)
Přezůvky štěstí
Rozlúčka s Máriou (TV film)
Sokovia (TV film)
Tučná princezná (TV film)
Utíkejme, už jde!
Študent (TV film)
1985 Ako sa husár učiteľom stal (TV film)
Deti (TV film)
Hodinky (TV film)
Hviezdne dieťa (TV film)
Hĺbkový rekord (TV film)
No počkaj, zajac! (TV film)
Výlet do Paríža (TV film)
1984 Dedova truhlica (TV film)
Drevená krava (TV film)
Falešný princ
Hra o Maruške (TV film)
Múdry Maťko a blázni (TV film)
1983 Drotár (TV film)
Dvojaký život doktora Šela (TV film)
Pozadí (TV film)
Tam je hviezda Sírius (TV film)
1982 Hrnčiarsky bál (TV film)
Maťo a princezná Uliana (TV film)
Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel (TV film)
Veľké preteky (TV film)
Za humny je drak
Čudák Zerbino (TV film)
1981 Noční jezdci
Rembrandt van Rijn (TV film)
Člny proti prúdu
1980 Muž, ktorý miloval symfóniu čísel (TV film)
Na začiatku cesty (TV film)
Neveľká komédia (TV film)
Prelom (TV film)
Tridsať zámkov na Loire (TV film)
1979 Hra na telo
Prerušená hra
Rosnička
Víno z Jerezu (TV film)
Záhradníkov pes (TV film)
Ťaví zadok (TV film)
1978 Husári (divadelní záznam)
Kazko Vlasko (TV film)
Listy Juliane (TV film)
Na vysokej skale: Spišský rebel
Poéma o svedomí I., II.
Revízor (divadelní záznam)
1977 Advokátka
Humánna povinnosť (TV film)
Súkromná vojna
Škola klebiet (TV film)
1976 Andersonvillský proces (TV film)
Rok má šesť dní (TV film)
Sokovia (TV film)
Stratená dolina
Sváko Ragan (TV film)
1975 Pacho, hybský zbojník
Strieborný prach (TV film)
Zlaté jabĺčko (TV film)
1974 Deň, ktorý neumrie
Dobrodružstvo pri obžinkoch (divadelní záznam)
Figliar Sťopka (TV film)
Madame Favart (TV film)
Operácia Raketa (TV film)
Sťopka a Šidielko (TV film)
Trofej neznámeho strelca
Veľká noc a veľký den
1973 Ako ostrihať manžela (TV film)
Prípad Gabriela (TV film)
Skrytý prameň
Vášeň vidieckeho herca (TV film)
Ťululum (divadelní záznam)
1972 Anglická blcha v cárskom Rusku (TV film)
Pohľadnica z mosta (TV film)
Tie malé výlety
Zlaté rukavice (TV film)
1971 Hľadači svetla
Mŕtve oči (TV film)
Sulamit (TV film)
1970 Ring voľný (TV film)
Zločin slečny Bacilpýšky
1969 Babie leto, čas smútku (TV film)
Generácia (TV film)
Génius
Improvizácie na Thémato láska alebo Maco Debnár v 36 postavách rôznych (TV film)
Láska neláskavá
Prípad jasnovidca Hanussena (TV film)
Traja z deviateho poschodia (TV film)
Za každého počasia (TV film)
1968 Dialóg 20-40-60
1967 Anna Christie (TV film)
1966 Reminiscencie (studentský film)
1965 Náměstí svaté Alžběty
Šerif za mrežami

TV seriály

2019 Autoškola (TV seriál)
Tunel (E01)
Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin v ordinaci (E04)
2015 Kolabs (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
2011 Mimi a Líza (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ zlaté smrti (S01E03)
Nesmrtelní (TV seriál)
Kontrola (E06)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Celebrita (E11)
2008 Normálna rodinka (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2006 Mafstory (TV seriál)
Susedia (TV seriál)
1999 Slovenský dekameron (TV seriál)
1991 Safari za kuchyňou (TV seriál)
Štúrovci (TV seriál)
1987 Válka volů (TV seriál)
Pomsta (E05)
1986 Safari (TV seriál)
1985 Materské znamienko (TV seriál)
Psia pestúnka (E01)
To je váš prípad, Šetaffy (TV seriál)
1983 V službách zákona (TV seriál)
1980 Bakalári (TV seriál)
O troch tulákoch (TV seriál)
1978 Ve znamení Merkura (TV seriál)
Stopa stříbrných draků (E04)
1977 Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
Črty zo života (TV seriál)
1971 V tieni vlkov (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2008 Radosť zo života (TV seriál)
1973 Herci-novinári (TV film)

Host

TV pořady

2012 Slnko v sieti 2012 (TV pořad)
2010 Piknik klub (TV pořad)
Silvester 2010 (TV pořad)
2007 Takí sme boli (TV pořad)
2002 Večer plný secesie (TV pořad)
2001 Ponorka na Dunaji (TV pořad)
1978 Recepty na šťastie (TV pořad)
1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace