foto

Sara Botsford

  • nar. 8.4.1951 (68 let)
    Dobie, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Once Upon a Prince (TV film)
2016 Anne z Green Gables (TV film)
He Said
2015 Christmas Incorporated (TV film)
River
The Curse of Clara: A Holiday Tale (TV film)
2014 Dvojnásobná vražedkyně Lizzie Bordenová (TV film)
2011 Matty Hanson and the Invisibility Ray
2005 Anne: Journey to Green Gables
Mlha
2004 Chvění 4: Začátek legendy
2003 Vzplanout: Příběh Roberta Wrighta (TV film)
2002 Trudeau (TV film)
1999 Our Guys: Outrage at Glen Ridge (TV film)
Ricky Nelson: Original Teen Idol (TV film)
1998 Zprostředkovatel (TV film)
1997 Projekt Arrow (TV film)
1996 Dangerous Offender: The Marlene Moore Story (TV film)
1995 Obstruction of Justice
1994 My Breast (TV film)
1992 Osudné vzpomínky (TV film)
1991 Thick as Thieves
1989 Střílej, abys přežil
1986 Jumpin' Jack Flash
Orlové práva
1982 By Design
Deadly Eyes
Klid noci
Vražedná linka
1979 Laťka (TV film)
1977 The Fighting Men (TV film)

TV seriály

2017 Drápy (TV seriál)
Batshit (S01E05)
2016 Ride (TV seriál)
2015 Bosch (TV seriál)
Chapter Eight: High Low (S01E08)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Dvě svatby (S07E15)
2008 Sophie (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Lady Killer (S04E11)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Bratři ve zbrani (S04E21)
Pohotovost (TV seriál)
Konec líbánek (S13E23)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Běžící muž (S02E15)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Loď lásky (S02E10)
Loajalita (S02E08)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Believers (S01E06)
1999 Lot, The (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Five Votes Down (S01E04)
Ally McBealová (TV seriál)
Žárlivost (S02E21)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Passion (S07E21)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Slabší pohlaví (S01E07)
The Wright Verdicts (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1996 Nevinná smrt

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace