foto

Amanda Burton

  • nar. 10.10.1956 (62 let)
    Ballougry, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Dog with the Woman
2008 Bronson
Commander, The: Abduction (TV film)
2007 Commander: The Fraudster, The (TV film)
Commander: Windows of the Soul, The (TV film)
Slečna Marplová: Nemesis (TV film)
The Commander: The Devil You Know (TV film)
2006 The Commander: Blacklight (TV film)
2005 The Commander: Virus (TV film)
2003 Pollyanna (TV film)
Velitelka (TV film)
2001 Whistle-Blower, The (TV film)
2000 Ptáče (TV film)
1999 Forgotten (TV film)
1998 Gift, The (TV film)
1996 Precious Blood, The (TV film)
1989 A Casualty of War (TV film)

TV seriály

2016 The Level (TV seriál)
2015 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Magická vražda (S17E02)
2002 Helen West (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1990 Storyteller: Greek Myths, The (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)

Dokumentární

1999 Making of 'Aristocrats', The (TV film)
1995 Fabrique du corps humain, La
1964 Horizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace