foto

Zoja Burjak

  • nar. 6.11.1966 (54 let)
    Krasnojarsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Děň do
2015 Zamok
2012 Ztracen na Sibiři
2009 Ukroščenije stroptivych
2003 Svéráz národní politiky
2001 Mechaničeskaja sjuita
Serebrjanaja svadba (TV film)
2000 Kapitánská dcerka
1998 Hraniční přechod
1996 Operacija 'S Novym godom' (TV film)
Osudová vejce
1995 Pribytije pojezda
Svéráz národního lovu
1994 Koleso ljubvi
1993 Pamiętnik znaleziony w garbie
Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
1991 Car Ivan Groznyj
1989 Dvoje na goloj zemlje
Gu-Ga
1988 Chladné léto roku 1953
Shtany

TV seriály

2019 Cypljonok žarenyj (TV seriál)
2016 Koloděc zabytych želanij (TV seriál)
2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Semejnyj albom (TV seriál)
2014 Carevna Ljaguškina (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
24 časa (E06)
Bez sroka davnosti (E05)
Těň babočki (E04)
Čužoj rajon (TV seriál)
Dilemma (S03E32)
Zachvat (S03E29)
Oborotni (S03E27)
další epizody (4)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Krovavoje nasledstvo (E03)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Znakomstvo (E01)
Čužoj rajon (TV seriál)
Kompromiss (S03E22)
Semja (S03E15)
Vymogatělstvo (S03E05)
další epizody (7)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Zaščita "Krasina" (S04E08)
Vint pisk (S04E05)
Rodňa (S04E04)
další epizody (4)
2012 Čužoj rajon (TV seriál)
Kollega (S02E23)
Pochiščenije (S02E22)
Graffiti (S02E21)
další epizody (5)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ljubov i baraban (S03E08)
Starik i merija (S03E06)
Foling in lav (S03E04)
další epizody (5)
Litějnyj (TV seriál)
Rasplata (S07E23)
2011 Kaby ja byla carica... (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Golyj (S01E10)
Čužoj rajon (TV seriál)
Propaža (S01E24)
Dur (S01E23)
Prazdnik (S01E22)
další epizody (12)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Krovavyj sport (S02E06)
Běregis avtomobilja (S02E05)
Krestnyj otěc (S02E04)
další epizody (6)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Propala sobaka (S01E05)
Nazad v buduščeje (S01E04)
Soňka - zolotyje ruki (S01E03)
Dom u bolšoj reki (TV seriál)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (6)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Krovnik (S04E11)
Graffer (S04E10)
Dolg samuraja (S04E09)
další epizody (11)
2004 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Něsekretnyje materialy (S03E02)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Krajnije obstojatělstva (S05E18)
2002 Agentstvo (TV seriál)
Etiket (S01E10)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Utrennik dlja vzroslych (S04E05)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Reklamnaja pauza. Časť 2 (S03E04)
Reklamnaja pauza. Časť 1 (S03E03)

Dokumentární

1997 V toj strane...