foto

Staci Keanan

  • nar. 6.6.1975 (43 let)
    Devon, Pennsylvania, USA

Biografie

Staci Keanan (původním jménem Anastasia Sagorsky) se narodila 6. června 1975 v Devonu, stát Pennsylvania (USA). Svou kariéru započala v módním byznysu a na stránkách časopisů coby čtyřletá holčička.

V osmi letech se s maminkou a sestrou přestěhovala do New Yorku a rozhodovala se mezi modelingovou a divadelní kariérou. Zároveň také chtěla studovat. Během studií získala několik ocenění, jako např. v soutěži New York essay contest nebo National Language Arts Olympiad. Její herecká kariéra záhy směřovala od modelingu, přes natáčení reklam, dabing až k několika rolím v mini seriálech a televizních pořadech.

Je známá především z televizních seriálů My Two Dads (1987-1990) a Step by Step (1991 - 1998). V seriálu Step by Step ztvárnila roli uštěpačné teenagerky Dany Foster. Za své účinkování v seriálech získala ocenění Youth In Film Award a Top TV Newcomer časopisu Sixteen Magazine. Před svým působením na obrazovce se objevila v seriálu televize ABC s názvem Going Places.

Na stříbrném plátně debutovala v roce 1989 snímkem Lisa. Staci Keanan hrála také ve filmech Stolen Poem (2004), Nowhere (česky Zkurvená nuda, 1997) nebo Ski Hard (1995). Jako jednu z posledních rolí ztvárnila postavu Rachel Wilson v komediálním dramatu Hidden Secrets (2006).

Často ji také objevíte pod jmény Stacy Keenan nebo Staci love. Poslouchá Depeche Mode, má zlatého retrievera Wally a kočku Fatty. Ráda hraje tenis a čte knihy. Původně chtěla pracovat jako servírka. V současné době studuje dějiny umění na University of California, Los Angeles.

singha "singha" singha

Herecká filmografie

Filmy

2010 Holyman Undercover
Smrt a kremace
Zase ona!
2009 Sarah's Choice
2006 Hidden Secrets
2004 Stolen Poem
1997 Zkurvená nuda
1995 Ski Hard
1990 Casey's Gift: For Love of a Child (TV film)
Lisa

TV seriály

2017 Hollywood Darlings (TV seriál)
1998 Krok za krokem (TV seriál)
Stěhování (S07E19)
I peněz moc škodí (S07E18)
Záskok (S07E17)
další epizody (9)
1997 Krok za krokem (TV seriál)
Jak nepřijít o iluze (S07E10)
Terapie (S07E09)
Proměna (S07E08)
další epizody (34)
1996 Krok za krokem (TV seriál)
Rovnoprávnost (S05E24)
Výlet do Disneyworldu II. (S05E23)
Výlet do Disneyworldu I. (S05E22)
další epizody (13)
1995 Cybill (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Vánoční radosti (S05E11)
Vraťte nám dítě (S05E10)
Ženské hnutí (S05E09)
další epizody (22)
1994 Krok za krokem (TV seriál)
Lež má hezké nohy (S04E13)
Vánoční smíření (S04E12)
Posedlost (S04E11)
další epizody (24)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Manželská krize (S03E12)
Vánoční věc (S03E11)
Sestra v akci (S03E10)
další epizody (24)
1992 Krok za krokem (TV seriál)
Kamarád z mládí (S02E12)
Jak ušetřit (S02E11)
Cody má problém (S02E10)
další epizody (21)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Moderní doba (S01E13)
Nové auto (S01E12)
Den před kamerou (S01E11)
další epizody (13)
1990 ABC TGIF (TV seriál)
Going Places (TV seriál)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)

Host

TV pořady

1994 ABC Sneak Peek with Step by Step (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(28)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace