foto

Robert Lohr

  • nar. 5.4.1967 (52 let)
    Landsberg am Lech, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der letzte Bulle
2018 Urlaub mit Mama (TV film)
Vrahova múza (TV film)
2015 Es kommt noch besser (TV film)
2012 Der Bergdoktor - Virus (TV film)
2011 Swans
2009 Inga Lindström: Mia a její sestry (TV film)
2008 Mein Schüler, seine Mutter & ich (TV film)
Meine liebe Familie (TV film)
Nepatrné lži (TV film)
2007 Die Weihnachtswette (TV film)
Svědectví vraždy: Láska kvete v každém věku (TV film)
Svědectví vraždy: Mrtvý v prádelně (TV film)
Svědectví vraždy: Na zdraví! (TV film)
Svědectví vraždy: Otázka cti (TV film)
2006 Denk ich an Deutschland in der Nacht... Das Leben des Heinrich Heine (TV film)
Die Sitte - Schichtwechsel (TV film)
Gefangene
Svědectví vraždy: Mlčeti zlato (TV film)
Svědectví vraždy: Nový život (TV film)
Černé ovce
2005 Macho im Schleudergang (TV film)
2004 Engelchen flieg (TV film)
2003 Dann kamst du (TV film)
Když přijdou Vánoce (TV film)
2002 Das Verlangen (studentský film)
Ich hab es nicht gewollt - Anatomie eines Mordfalls (TV film)
Správný chlap pro mou mámu (TV film)
2001 Berlin Is In Germany
1999 Die Spesenritter (TV film)
1947 The Woman on the Beach

TV seriály

2019 Watzmann ermittelt (TV seriál)
2017 Kobra 11 (TV seriál)
Královrah (S22E05)
2014 Láska u fjordu (TV seriál)
Dům na pláži (E08)
Poslední polda (TV seriál)
Budoucnost (S05E08)
Zůstane to v rodině (S05E07)
Do ráje (S05E06)
další epizody (8)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E13)
Romeo a Julie (S04E12)
Uschi je v maléru (S04E11)
další epizody (13)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Odpuštění (S03E13)
Školní fámy (S03E12)
Smrt na jatkách (S03E11)
další epizody (13)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Promarněná šance (S02E13)
Lásce není přáno (S02E12)
Školka hrůzy (S02E11)
další epizody (13)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Vybraná kuchyně (S01E13)
Vražda v kurzu mazlení (S01E12)
Třídní sraz (S01E11)
další epizody (13)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
Inga Lindström (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Inspektor Rolle (TV seriál)
Sex-Inserate (S01E02)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Du bist nicht allein! (S04E18)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Sturmzeit (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Scenáristická filmografie