foto

Maria Schuster

  • nar. 5.12.1968 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Willkommen bei den Honeckers (TV film)
2011 Inklusion - gemeinsam anders (TV film)
Swans
2010 Magda (studentský film)
2009 Kleine Fische
2005 Antikörper
2004 Dornröschens leiser Tod (TV film)
Za mořem
2003 Starkes Team - Das große Schweigen, Ein (TV film)
Wenn Schweine sterben (studentský film)
2001 Nachtfalter
2000 Balra a nap nyugszik
1999 Gnadenlos 2 - Ausgeliefert und mißbraucht (TV film)
1994 Mein lieber Mann

TV seriály

2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace