foto

Virginie Lemoine

  • nar. 26.2.1961 (58 let)
    Suresnes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Salauds de pauvres
2018 Les Disparus de Valenciennes (TV film)
2015 La boule noire (TV film)
2004 Tresse d'Aminata, La (TV film)
2002 Maurice to zařídí
2001 Hvězda léta (TV film)
Les désirs sauvages de mon mari m'ont presque rendue folle (TV film)
2000 Mystère Parasuram, Le (TV film)
1999 Tombé du nid (TV film)
1998 Un mois de réflexion (TV film)
1997 Petite menteuse (TV film)
1996 Golden Boy
Les 2 papas et la maman
Tendre piège (TV film)

TV seriály

2016 Famille d'accueil (TV seriál)
Nouveau départ (S14E04)
Une visite inattendue (S14E03)
Sous emprise (S14E02)
další epizody (4)
2015 Famille d'accueil (TV seriál)
Otages (S13E08)
Des coups à prendre (S13E07)
En haut de l'affiche (S13E06)
další epizody (8)
2014 Famille d'accueil (TV seriál)
Fils de (S12E12)
Hypersensible (S12E11)
Sur le fil (S12E10)
další epizody (11)
2013 Famille d'accueil (TV seriál)
Le Pays d'où je viens - Partie2 (S11E12)
Le Pays d'où je viens - Partie 1 (S11E11)
Mémoire sélective (S11E10)
další epizody (12)
2012 Signé Mireille Dumas (TV seriál)
2011 Famille d'accueil (TV seriál)
Une petite héroïne (S10E09)
Un diamant brut (S10E08)
Esprit de corps (S10E07)
další epizody (9)
2010 Famille d'accueil (TV seriál)
Pimprenelle (S09E08)
Une vraie famille (S09E07)
Bad girl (S09E06)
další epizody (8)
2009 Famille d'accueil (TV seriál)
Enfant de la balle (S08E12)
Enfant sans frontières (S08E11)
Ma mère à moi (S08E10)
další epizody (12)
2007 Famille d'accueil (TV seriál)
Fille de personne (S07E08)
Terre d'accueil (S07E07)
Beau-père (S07E06)
další epizody (8)
2006 Famille d'accueil (TV seriál)
Le Prisonnier (S06E02)
Malentendu (S06E01)
2005 Famille d'accueil (TV seriál)
La Mauvaise Pente (S05E05)
Hugo (S05E04)
Le Témoin (S05E03)
další epizody (5)
2004 Famille d'accueil (TV seriál)
Soupçons (S04E05)
Née sous X (S04E04)
La Grande Fille (S04E03)
další epizody (5)
2003 Famille d'accueil (TV seriál)
Emma (S03E02)
Le Secret de Lulu (S03E01)
2002 Famille d'accueil (TV seriál)
Mauvaise graine (S02E04)
Un de plus, un de moins (S02E03)
Eddy (S02E02)
další epizody (4)
2001 Famille d'accueil (TV seriál)
Une mère à tout prix (S01E02)
Telle mère, telle fille (S01E01)
1994 Studio Gabriel (TV seriál)
1990 Vidéo gag (TV seriál)

Dokumentární

2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
Même le dimanche (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace