foto

Arved Birnbaum

  • nar. 1962
    Chotěbuz, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Inga Lindström: Ten správný odstín lásky (TV film)
2016 Nordstadt, was los? (studentský film)
Tatort – Der König der Gosse (TV film)
Teroristé hákového kříže: Vyšetřovatelé - Jen pro služební použití (TV film)
Zielfahnder – Flucht in die Karpaten (TV film)
2014 Dessau Dancers
Kommissar Marthaler - Partitur des Todes (TV film)
Lži vítězů
2013 Mord in Eberswalde (TV film)
Totenengel (TV film)
Zeugin der Toten (TV film)
2012 Místo činu: Brémy - Svatební noc (TV film)
2011 Auschwitz
Blubberella
Die Schäferin (TV film)
Ein guter Sommer (TV film)
Hotel Lux
Záhada Severního moře (TV film)
2010 BloodRayne: The Third Reich
Max Schmeling
Polizeiruf 110 - Fremde im Spiegel (TV film)
Wir sind die Nacht
2009 Hoffnung für Kummerow (TV film)
Místo činu - Holčičky (TV film)
Parkour
Pštrosí štěstí (TV film)
2008 Juli mit Delphin (TV film)
Král Drozdí brada (TV film)
Vlna veder: Nikdo neunikne (TV film)
2007 Das Gelübde (TV film)
2006 3 Engel auf der Chefetage (TV film)
Eine Stadt wird erpresst (TV film)
Emmino štěstí
Lieben
Místo činu - Vražda v městské tržnici (TV film)
Místo činu: Kolín - Smolařka Marie (TV film)
Černý svědek (TV film)
2005 Gisela
Místo činu - Plavec (TV film)
Polizeiruf 110 - Heimkehr in den Tod (TV film)
Tatort - Bienzle und der Feuerteufel (TV film)
2004 Alles in Ordnung
Auge um Auge (studentský film)
Der Stich des Skorpion (TV film)
Hein Fach
Můj bratr je pes
2003 Baden Baden (studentský film)
Brána k nebesům
Die Schönste aus Bitterfeld (TV film)
Liebe und Verlangen
Narren
Natalie - Babystrich Ostblock (TV film)
Science Fiction
2002 Geld macht sexy (TV film)
Spring
Tatort - Schlaf, Kindlein, schlaf (TV film)
Tatort - Schützlinge (TV film)
2001 Der Zimmerspringbrunnen
Mravnostní oddělení (TV film)
Sass
Schimanski: Děti pekla (TV film)
Westend
2000 Einmal Himmel und retour (TV film)
Kanak Attack
Monte Carlo (studentský film)
Místo činu - Žena ve vlaku (TV film)
1999 Dunkle Tage (TV film)
Florian - Liebe aus ganzem Herzen (TV film)
Gelbe vom Ei, Das (TV film)
Tatort - Drei Affen (TV film)
1996 Bez domova

TV seriály

2018 Falk (TV seriál)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
Amnesie (S02E05)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Cool bleiben (S10E09)
2017 Professor T. (TV seriál)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Der russische Soldat (S13E13)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Schuldig (E24)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Not-OP (S16E11)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
Unter Gaunern (TV seriál)
Weinberg (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Tísícerá smrt (S20E04)
2014 Helen Dorn (TV seriál)
Unter Kontrolle (E02)
Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Allein gegen die Mafia (S14E04)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Tauwetter (S17E37)
2013 Heldt (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Zu viel des Guten (S04E18)
Wilsberg (TV seriál)
Die Entführung (E37)
Správná dvojka (TV seriál)
Die Frau im roten Kleid (E55)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2011 Bella Block (TV seriál)
Stich ins Herz (E30)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
Místo činu: Berlín (TV seriál)
Alles hat seine Zeit (E10)
Was kostet Berlin? (E08)
Wer Angst hat, verliert (E07)
další epizody (8)
Kobra 11 (TV seriál)
Turbo & Tacho (S15E07)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Konfrontation (S10E33)
2006 Stolberg (TV seriál)
Unsere zehn Gebote (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Kaffeefahrt (S04E14)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Psycho (S06E12)
2005 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Autoškola (S02E04)
2004 Unter Brüdern (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Tödliche Freundschaft (E12)
2003 Beze slov (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die blinde Zeugin (S03E15)
2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1998 Anja & Anton (TV seriál)
Klaun (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Kroymann (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky