foto

Nick Saso

  • nar. 29.8.1997 (22 let)
    San Jose, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bornless Ones
2014 Preservation
2013 Konkurs

TV seriály

2018 Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola III. (S02E03)
2015 Newlywed and Broke (TV seriál)
2014 Henry Nebezpečný (TV seriál)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Through the Looking Glass (S08E03)

Host

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky