foto

Stephan Bissmeier

  • nar. 1956
    Hannover, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sarah Kohr - Teufelsmoor (TV film)
Tatort - National feminin (TV film)
2019 Herr und Frau Bulle: Totentanz (TV film)
Todesengel (TV film)
2018 Herr und Frau Bulle: Tod im Kiez (TV film)
Tatort - Blut (TV film)
2015 Tatort – Die letzte Wiesn (TV film)
2013 Alaska Johansson (TV film)
Mein Mann, ein Mörder (TV film)
2012 Blutadler (TV film)
Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
2011 Blaubeerblau (TV film)
Tatort - Leben gegen Leben (TV film)
2009 Tatort - Architektur eines Todes (TV film)
2008 Místo činu: Mnichov - Pokusní králíčci (TV film)
2006 Vier Töchter
Zimní cesta
2005 Die Bluthochzeit
Marias letzte Reise (TV film)
2004 Untreu (TV film)
2003 Hlasy minulosti (TV film)
Místo činu: Mnichov - Na mušce (TV film)
Rychle do života!
Tatort - 3 x schwarzer Kater (TV film)
Ztrácej svoje mládí
2001 Traum im Herbst (TV film)
1998 Alte Meister (TV film)
1997 Sanfte Morde (TV film)
1995 Rozhovory ve městě
1992 Schuld und Sühne (TV film)
1989 Der Leibwächter (TV film)
1985 Die Wupper (TV film)

TV seriály

2020 Frieden (TV seriál)
Unsere wunderbaren Jahre (TV seriál)
2019 Donna Leonová (TV seriál)
Ewige Jugend (E25)
2017 Bella Block (TV seriál)
Am Abgrund (E38)
2016 Helen Dorn (TV seriál)
Gefahr im Verzug (E05)
2015 Helen Dorn (TV seriál)
Der Pakt (E04)
Bis zum Anschlag (E03)
2014 Helen Dorn (TV seriál)
Unter Kontrolle (E02)
Das dritte Mädchen (E01)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Magdalena (S06E06)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
Cesta naděje (E01)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Aus der Bahn (E11)
2009 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Auf Liebe und Tod (E04)
2006 V podezření (TV seriál)
Atemlos (E07)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1997 Bella Block (TV seriál)
Tod eines Mädchens (E04)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky