foto

Chantal Poullain-Polívková

  • nar. 17.8.1956 (63 let)
    Marseille, Francie

Herecká filmografie

Filmy

2020 Největší dar
2019 Za oponou noci
2018 Miroslav Horníček 100 (divadelní záznam)
Zlatý podraz
2016 Prázdniny v Provence
The Parliament of Souls
2015 Burácení
2010 Automatic for the People (studentský film)
Banglantida (studentský film) - herec, vyp.
2005 Blízko nebe

Galerie (56)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace