foto

Lukáš Marval

  • nar. 4.11.1997 (21 let)
    Hořovice, Česko

Biografie

Lukáš Marval se narodil 4. listopadu 1997 v Hořovicích. Od začátku svého života, žije s rodinou v Řevnicích. K herectví a tancování se začal věnovat ve 13 letech. Lukáš začínal komparzem a později ztvárňoval epizodní nebo vedlejší role. Mezi první epizodní roli patří student, kterého zahrál v seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Později dostával další a další role. V roce 2015 ztvárnil roli Zelingera v celovečerním filmu Zločin v Polné. Tento film byl jeho z prvních celovečerních filmů. Lukáše můžeme ještě vidět na prknech řevnického Lesního divadla.

Od roku 2013 studuje Střední průmyslovou školu sdělovací techniky v Panské. Obor - Filmová a televizní tvorba.

talent.cast

Herecká filmografie

Filmy

2017 Monstrum (TV film)
2016 Zločin v Polné (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Rodokaps (S01E03)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace