foto

Eliška Dohnalová

  • nar. 12.2.1991 (28 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Teorie tygra
2014 10 pravidel jak sbalit holku
2012 Co s Mirkem? (studentský film)

TV seriály

2018 Krejzovi (TV seriál)
Šťastná myšlenka (S01E31)
2017 Single Man (TV seriál)
Neviditelná (E06)
Vyšehrad (TV seriál)
Škodovka (E05)
2005 Ulice (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Vojtaano: Lavina (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky