foto

Nora Navas

  • nar. 1975
    Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Rumbos
Vážený občan
2015 Felices 140
La adopción
L'artèria invisible
2014 Tres mentiras
2013 Tots volem el millor per a ella
2012 Carta a Eva (TV film)
Dictado
Pomerančový med
2011 Mar de plástico (TV film)
2010 Tmavý chléb
2007 Trenhotel (TV film)
2006 Vidas de Celia, Las
Vyplač se
2005 Más que hermanos (TV film)
2003 Cualquiera
1999 Un banco en el parque
1993 Bon any! (... i ara què?) (TV film)

TV seriály

2011 Polseres vermelles (TV seriál)
2005 Ventdelplà (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
2001 Jet Lag (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace