foto

Nikol Štíbrová

  • nar. 4.10.1986 (32 let)
    Rakovník, Československo

Biografie

Nikol se narodila 4. října 1986 v Rakovníku. Od mala navštěvovala dramatický kroužek. Brzy přišli i první role, a to v pohádce Dračí prsten, kde se zahrála vedle slavného Franca Nera. Dále pak účinkovala ve večerníčku Broučci, v seriálu Když se slunci nedáří, v pohádce Jezerní královna či v inscenaci Na zámku. Do povědomí širší veřejnosti se dostala především díky seriálu Pojišťovna štěstí. V květnu 2006 odmaturovala na rakovnickém gymnáziu.

Jan "Honzis" Kronich

Herecká filmografie

Filmy

2010 Legenda o sudu (studentský film)
2007 Láska In Memoriam (TV film)
2000 Jabloňová panna (TV film)
Na zámku (TV film)
1998 Jezerní královna
1994 Dračí prsten (TV film)

TV seriály

2013 Vyprávěj (TV seriál)
Strach (S05E17)
Rakovina (S05E16)
Dvojčata (S05E14)
další epizody (9)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
1995 Když se slunci nedaří (TV seriál)
Šnajberková (E06)

Hudební videoklipy

2018 Marek Ztracený - To se mi libí (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2016 Pomáhej s humorem - Konto Bariéry (TV pořad)
2014 3v1 (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
Mixxxer (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
2008 One Man Show (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2006 Maxi Clever (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2014 3v1 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2014 3v1 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace