foto

Johann Adam Oest

  • nar. 24.6.1946
    Babenhausen, Německo
  • zem. 30.4.2019 (72 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kommissar Dupin – Bretonische Flut (TV film)
Life Guidance
2016 Kästner und der kleine Dienstag
Noc tisíce hodin
2015 Planet Ottakring
2014 Clara Immerwahrová (TV film)
Die Auserwählten (TV film)
2013 Totenengel (TV film)
2012 Das Ende einer Nacht (TV film)
Eine Frau verschwindet (TV film)
Hunkeler und die Augen des Ödipus (TV film)
Šestý smysl, třetí oko, druhá tvář (amatérský film)
2011 Hotel Lux
Mein eigen Fleisch und Blut (TV film)
Željesboj (TV film)
2010 Der Täter (TV film)
Goethe!
Liebe ist nur ein Wort (TV film)
Mrtví nemluví (TV film)
Žid Süss - Film bez svědomí
2009 Hinter blinden Fenstern (TV film)
2008 Robert Zimmermann žasne nad láskou
2007 Doppelter Einsatz - Rumpelstilzchen (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Menschenraub (TV film)
2006 Die Entscheidung (TV film)
Nikdy nevěř svému zeti (TV film)
Rekviem
Svatba mého manžela (TV film)
2005 Die Bluthochzeit
Kabale und Liebe (TV film)
2004 Dornröschens leiser Tod (TV film)
Konferenz, Die (TV film)
2003 Liebe zartbitter (TV film)
Pan Lehmann
Verrückt ist auch normal (TV film)
2002 Eva Blond II: Kniha urážek (TV film)
Tigermännchen sucht Tigerweibchen (TV film)
2000 Heimkehr der Jäger
1998 Die Ähnlichen (TV film)
1996 Charms Zwischenfälle
1990 Wilhelm Tell (TV film)
1982 Hohn der Angst (TV film)

TV seriály

2014 Helen Dorn (TV seriál)
Unter Kontrolle (E02)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Tierisch tödlich (S06E07)
2009 Krupp - Eine deutsche Familie (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Rudolf Sommerbauer (S01E05)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná rada (S03E05)
Místo činu (TV seriál)
Kassensturz (S40E04)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Der Anschlag (S02E08)
Místo činu (TV seriál)
Exitus (S39E12)
2007 Hilfe! Hochzeit! - Die schlimmste Woche meines Lebens (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Zündstoff (S03E06)
2006 Stolberg (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Das Glück der Anderen (E20)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Künstlerpech (S01E06)
Místo činu (TV seriál)
Temné cesty (S36E03)
2004 Komisař Rex (TV seriál)
Čarodějnice a jiné ženy (S09E11)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Totes Erbe (E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1975 Místo činu (TV seriál)
Tod eines Einbrechers (S06E03)
1974 Místo činu (TV seriál)
Playback oder die Show geht weiter (S05E03)

Dokumentární

2002 Behind Me - Bruno Ganz

Divadelní záznam

2001 Faust (divadelní záznam)
1981 Die heilige Johanna der Schlachthöfe (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky