foto

Hyeon-taek Hong

  • nar. 6.3.2006 (13 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Jang Yeong-sil (TV seriál)
2015 Neoreul gieokhae (TV seriál)
2014 Gajogkkili wae ilae (TV seriál)
Taeyangeun gadeukhee (TV seriál)
2013 Adeulnyeosukdeul (TV seriál)
Wanggane sikgoodeul (TV seriál)
Wondeopool mama (TV seriál)
2012 Goldeuntaim (TV seriál)
Haereul poomeun dal (TV seriál)
Neongkuljjae gulleoon danshin (TV seriál)
2011 Aejung manmanse (TV seriál)
Nado, kkot! (TV seriál)
Ojakgyo hyungjedeul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace