foto

Marina Tomé

  • nar. 1959
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pan Všeználek
2017 Svá k svému
Víno nás spojuje
2016 La DorMeuse Duval
2014 Ceci est mon corps
Disparus (TV film)
2011 Crimes en sourdine
Louis XVI, l'homme qui ne voulait pas être roi (TV film)
2010 Drahá Prudence
2009 La Grande Vie
Za všechno může má matka
2006 Hé M'sieur! - Des yeux pour entendre (TV film)
2004 Brodeuses
Je suis votre homme
Zloduch Albert
2003 Le Dirlo: Lucie (TV film)
2002 Monika
Veronika chce spravedlnost (TV film)
2001 Qui cherche trouve
Tři králové
2000 Chvění motýlích křídel
Du poil sous les roses
Jet Set
La Taule
1999 Du bleu jusqu'en Amérique
Le Voyage à Paris
L´Âme-soeur
Nebojím se života
Prison à domicile
1998 Byznys je byznys
Feu sous la glace, Le (TV film)
Un mois de réflexion (TV film)
1997 C'est l'homme de ma vie (TV film)
Capitaine au long cours
Francorusse
Les années lycée: Petites (TV film)
Tortilla y cinéma
1996 Chacun cherche son chat
Chromozómy XY
Enceinte ou lesbienne?
Guerre des poux, La (TV film)
J'ai échoué
Les 2 papas et la maman
Méfie-toi de l'eau qui dort
1995 Návod na nevěru
Náš učitel
Parazit (TV film)
1994 Elles n'oublient jamais
Enfants du faubourg, Les (TV film)
Parano
Rizika mládí
1992 Jeden za všechny
Krize
1990 Tatie Danielle
1989 Ce qui me meut

TV seriály

2010 Příliš brzy (TV seriál)
Bienvenue à Valentin ! (S01E02)
Pilote (S01E01)
2006 Nováčci (TV seriál)
Premiers pas dans la police (S01E01)
1996 L'@mour est à réinventer (TV seriál)
1995 Julie Lescautová (TV seriál)
Trest smrti (S04E03)
1984 Instit, L' (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Ceci est mon corps

Režijní filmografie

Dokumentární

2007 Laissez-les grandir ici!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky