foto

Renate Delfs

  • nar. 27.3.1925 (93 let)
    Flensburg, Preußen, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Matula (TV film)
2014 Donna Leon - Reiches Erbe (TV film)
2013 Die Pastorin (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Gefährliches Spiel (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Tödliche Bescherung (TV film)
2012 Stubbe - Von Fall zu Fall: Alte Freunde (TV film)
Weihnachten... ohne mich, mein Schatz! (TV film)
2011 Der Weihnachtsmuffel (TV film)
Ein Tick anders
Sohnemänner
2010 Sie hat es verdient (TV film)
2009 Butter bei die Fische (TV film)
2008 Stubbe - Von Fall zu Fall: Auf dünnem Eis (TV film)
2007 Die Katze (TV film)
2006 Das Duo - Man lebt nur zweimal (TV film)
Místo činu: Venkovská idyla (TV film)
Ostrov koní (TV film)
2005 Die Braut von der Tankstelle (TV film)
Die blaue Grenze
2001 Gnadenlose Bräute (TV film)
Osmý smrtelný hřích (TV film)
Zart und schuldig (TV film)
1999 Holstein Lovers (TV film)
1994 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Höhenflug (TV film)
1986 Listopadová koťata

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
V podezření (S01E05)
2002 Das Duo (TV seriál)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
2000 Aus gutem Haus (TV seriál)
Donna Leon (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Ärzte (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
Nicht von schlechten Eltern (TV seriál)
Vater braucht eine Frau (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1991 Pfarrers Kinder, Müllers Vieh (TV seriál)
1990 Unter einem Dach (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

1974 III nach neun (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace