foto

Walter Bannert

  • nar. 28.11.1942 (77 let)
    Vídeň, Rakousko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Tatort - Kinderwunsch (TV film)
2008 1:0 für das Glück (TV film)
Liebe für Fortgeschrittene (TV film)
Wieder daheim (TV film)
2007 Grüß Gott, Herr Anwalt (TV film)
2004 Místo činu - Píšťala smrti (TV film)
2002 Die Dickköpfe (TV film)
2001 Místo činu: Ztráta kontroly (TV film)
1993 Místo činu - Sen noci svatojánské (TV film)
1991 Místo činu - Zvířata (TV film)
1989 Eurocops - Stolpersteine (TV film)
Opravdoví muži nejedí gumové medvídky
1987 Mladá láska
1985 Herzklopfen
1983 Die Erben
1981 Was kostet der Sieg?

TV seriály

2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
Ein schlimmer Verdacht (E05)
In letzter Sekunde (E04)
Gestüt in Gefahr (E03)
další epizody (5)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
Die Qual der Wahl (S03E11)
další epizody (6)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Sondermüll (S03E03)
Blutsbande (S03E02)
Baumsterben (S03E01)
2005 Pod bílými plachtami (TV seriál)
Koncert na rozloučenou (E04)
2004 Zwei am großen See (TV seriál)
2002 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Eine schwere Entscheidung (S03E13)
Ein neues Leben (S03E12)
Um das Leben (S03E11)
další epizody (6)
2001 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Ungarische Rhapsodie (S02E12)
2000 Pašák (TV seriál)
Tote buchen keinen Urlaub (S01E01)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Scheidungen (S01E19)
Wahlverwandtschaften (S01E18)
Geständnisse (S01E17)
další epizody (15)
Big Ben (TV seriál)
Hon (S04E04)
1999 Big Ben (TV seriál)
Smrt kněze (S04E03)
Smrt na Hahnenkammu (S04E02)
Smrt z vesmíru (S03E08)
1998 Big Ben (TV seriál)
Vražda na Jelení hoře (S03E07)
Smrt o Valpuržině noci (S03E06)
Vražda vidlemi (S03E05)
další epizody (5)
1997 Big Ben (TV seriál)
Ruka ruku myje (S02E08)
Hledá se tělo (S02E07)
Smrt v křoví (S02E06)
další epizody (7)
1996 Big Ben (TV seriál)
Smrt před oltářem (S02E01)
Palermo je blízko (S01E04)
Mezi přáteli (S01E03)
další epizody (5)
1995 Vater wider Willen (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
Mozart und Meisel (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Herzklopfen
1983 Die Erben

Skladatelská filmografie

TV seriály

1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky