foto

Yeon-seo Oh

  • nar. 22.6.1987 (33 let)
    Čindžu, provincie Jižní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chijeu indeoteulaeb
2016 Gukgadaepyo 2
2012 Jeoseuteu peurenjeu
2011 Sojoonghan nalui ggoom
2009 Yeogogoidam 5 : dongbanjasal
2008 Woolhakkyo iti
2007 Doo salamida
Heobeu

TV seriály

2019 Hajaissneun ingadeul (TV seriál)
2018 Hwayugi (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (18)
2017 Hwayugi (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Yeobgijeokin geunyeo (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Annyeong nae sojeonghan saram (TV seriál)
2015 Bitnageona michigeona (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2014 Watta! Jangbori (TV seriál)
2013 Medikeoltaptim (TV seriál)
2012 Neongkuljjae gulleoon danshin (TV seriál)
Ohjaryongi ganda (TV seriál)
2011 Dongan minyeo (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
Dolaon ddukbaegi (TV seriál)
2007 Hiteu (TV seriál)
2006 Cheongookboda natseon (TV seriál)
2003 Banolrim 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky