foto

Zdeněk Šánský

  • nar. 23.5.1938 (80 let)
    Zlín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1998 Amine emlékezete (TV film)
Drahí príbuzní (TV film)
Opojenie z premeny (TV film)
1996 Herodes a Herodias (TV film)
1995 Tajomstvo šťastia (TV film)
1994 Noc je môj nepriateľ (TV film)
Národný hriešnik (TV film)
1993 Bakchus (TV film)
Mladé letá (TV film)
Prvá noc pri mŕtvej (TV film)
Pustatina lásky (TV film)
Zlý žart (TV film)
1992 Most (TV film)
Slečna z Maxima (TV film)
Starec a cár (TV film)
1991 Amonina pomsta (TV film)
Koleso osudu (TV film)
Lorenzaccio (TV film)
Tajomstvo alchymistu Storitza (TV film)
Zuzanka Hraškovie (TV film)
1990 Faidra (TV film)
Fuente ovejuna (TV film)
Keď báčik z Chochoľova umrie (TV film)
Narodeniny v hoteli (TV film)
Po celé leto (TV film)
Čierny princ (TV film)
1989 Bolo to málo (TV film)
Malý pán Friedemann (TV film)
Profesor Raat (TV film)
Staroružová dráma (TV film)
Vrana vrane (TV film)
1988 Génius jednej noci (TV film)
Húkanie sovy (TV film)
Samo, kupec a kráľ (TV film)
Čarovný nápev (TV film)
Čertovo vrece (TV film)
Šesťkrát žena (TV film)
1987 Narozeniny režiséra Z. K.
1986 Milovaný Célimar (TV film)
Neobyčajné všedné dni (TV film)
Viktória (TV film)
1985 Balada o vkladnej knižke (TV film)
Kára plná bolesti
Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
Sekera (TV film)
Veľká náruč (TV film)
Zapomeňte na Mozarta
Zlatý drak (TV film)
1984 Dom pod morušou (TV film)
Drahý strýčko (TV film)
Kto chce získať princeznú (TV film)
Na druhom brehu sloboda
Neľahké lásky (TV film)
Oko za oko (TV film)
Stretnutie pod starou píniou (TV film)
Čistá biela stena (TV film)
1983 Farebný bazár (TV film)
Husiarka a kráľ (TV film)
Múdra Gabriela (TV film)
Učiteľka (TV film)
1982 Krkavci (TV film)
Plač pre syna (TV film)
Výzva (TV film)
1981 Desiaty chlap (TV film)
Dozrievanie (TV film)
Mizantrop (TV film)
Nebráňme vtákom lietať (TV film)
Nie je všedný deň (TV film)
Nápadníci (TV film)
Pasodoble pre infarkt (TV film)
Sokoliarova dcéra (TV film)
Ďuro-Truľo (TV film)
Ťažká profesia (TV film)
1980 Druhovia (TV film)
Hra bez lásky (TV film)
Hrdina na titulnú stranu (TV film)
Najatý klaun (TV film)
Posledný súd Michelangela Buonarrotiho (TV film)
Rváč (divadelní záznam)
Vojak a bratove slzy (TV film)
Zimozel (TV film)
Zlatá panna (TV film)
1979 Jennie Gerhardtová (TV film)
Karolina aneb Příběh ze starých časů (TV film)
Kraj sveta Istanbul (TV film)
Manželčatá (TV film)
Na vysokej skale: Krásna Ľudmila (TV film)
Na vysokej skale: Ovčiar Bebek
Ruy Blas (TV film)
Smrť šitá na mieru
Sonatína pre páva (TV film)
Tri svadby (TV film)
Víno z Jerezu (TV film)
Čtyři na sněhu (TV film)
1978 A ako Alžbeta (TV film)
Buky podpolianske (TV film)
Duša spoločnosti (TV film)
Einsteinov úsmev (TV film)
Inkognito (TV film)
Listy Juliane (TV film)
Na vysokej skale: Spišský rebel
Riziko (TV film)
Strýčkov sen (TV film)
1977 Deň zvýšenej intuície (TV film)
Krásna Pramíla (TV film)
Lúčenie (TV film)
Odsúdenie Paganiniho (TV film)
Popleta (TV film)
Smrť malomeštiaka (TV film)
Zlaté klasy (TV film)
Červený muškát (TV film)
1976 Balada o uznaní (TV film)
Hlas toho tretieho (TV film)
Kongres v Neapole (TV film)
Obhajoba sa nekoná (TV film)
Plukovník Chabert (TV film)
1975 Karol Ketzer (TV film)
Nemám čo povedať (TV film)
Prerušujem pojednávanie (TV film)
Svetská krása (TV film)
Takmer dokonalý muž (TV film)
Veľká poľovačka (TV film)
Zlatá priadka (TV film)
Zrnko prachu (TV film)
1974 Prvý deň sviatočný (TV film)
Sprisahanie (TV film)
Symfónia pre Beatrice (TV film)
1973 Andrea (TV film)
Chcem (TV film)
Havária (TV film)
Manželstvo je vždy riziko (TV film)
Na úbočiach kvitnú kvety (TV film)
Návšteva (TV film)
1972 Deň sa začína pred úsvitom (TV film)
Tesne pred záverečnou (TV film)
1971 Konfigurácia (TV film)
Úklady a láska (TV film)
1970 Ľahučký dych (TV film)

TV seriály

1990 Ujo maliar pozýva (TV seriál)
1987 Válka volů (TV seriál)
Před mnichovskými branami (E06)
Pomsta (E05)
Vítězství (E04)
další epizody (6)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Blízko je deň (E08)
Na život a na smrť (E07)
Hromy divo bijú (E06)
další epizody (8)
1980 Bakalári (TV seriál)
1977 Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)

Dokumentární

2009 Čas grimás

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace