foto

Arnaldo Catinari

  • nar. 9.1.1964 (54 let)
    Bologna, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Benedetta follia
Ricchi di fantasia
2017 Piccoli Crimini Coniugali
2016 7 minuti
L’abbiamo fatta grossa
2015 Io e lei
La scelta
Loro chi?
Mia madre
2014 Anita B.
Noi 4
Ti amo troppo per dirtelo
Una donna per amica
2013 Cestuji sama
Dobrý den, táto
2012 Itaker
Snajpr
2011 Hlavně klid!
L'industriale
Missione di pace
2010 Polib mě ještě
Vallanzasca - Gli angeli del male
2009 Alza la testa
Il Grande sogno
Imago Mortis
2008 Démoni Petrohradu
Gioco da ragazze, Un
Háblame de Amor
Muž, který miloval
2007 Dvojka z autobusu
Noční můra od vedle
Sólista
2006 H2Odio
Kajman
Slaný vzduch
2005 Cose da pazzi
Separazione, La
2004 Agata e la tempesta
Život, jaký bych chtěl
2003 Caterina va in città
La felicità non costa niente
Posto dell'anima, Il
2002 Aldo qualunque, Un
Leggenda di Al, John e Jack, La
Mare non c'è paragone, Il
My Name Is Tanino
2001 Světlo mých očí
Vzhůru do revoluce!
2000 Almost Blue
Chiedimi se sono felice
Noche con Sabrina Love, Una
1999 Come te nessuno mai
Ormai è fatta!
Pesce innamorato, Il
1998 A je to
Girotondo, giro intorno al mondo
Nespavost
Radiofreccia
Spanish Fly
Stanza dello scirocco, La
1997 Perdona bonita, pero Lucas me quería a mí
1996 Alma gitana
Blindgänger
Vida privada, La
1995 Pugili
1994 Vera vita di Antonio H., La
1993 Supplì
1992 Dall'altra parte del mondo
Infierno prometido, El
1966 Entre vías

TV seriály

2017 Suburra: la serie (TV seriál)
Chiamalo dormire (S01E10)
Il buio (S01E09)
Un altro (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

1996 Ritratti d'autore (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace