foto

Sky Ferreira

  • nar. 8.7.1992 (26 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 American Woman
Rosy
Vládci chaosu
2017 Baby Driver
Curious Females
2016 Elvis & Nixon
The Trust
2013 IRL
The Green Inferno
2011 The Wrong Ferarri
2010 Putty Hill

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)

Dokumentární

2015 The Music of David Lynch Benefit Concert (koncert)
2013 Mademoiselle C

Hudební videoklipy

2017 Sky Ferreira - Easy (hudební videoklip)
2016 Primal Scream feat. Sky Ferreira - Where the Light Gets In (hudební videoklip)
2014 Sky Ferreira - I Blame Myself (hudební videoklip)
Sky Ferreira - Omanko (hudební videoklip)
2013 Sky Ferreira - Everything Is Embarrassing (hudební videoklip)
Sky Ferreira - Lost in My Bedroom (hudební videoklip)
Sky Ferreira - Night Time, My Time (hudební videoklip)
Sky Ferreira - Sad Dream (hudební videoklip)
Sky Ferreira - You're Not the One (hudební videoklip)
Sky Ferreira feat. Ariel Pink - My Molly (hudební videoklip)
Vampire Weekend: Diane Young (hudební videoklip)
2012 Sky Ferreira - Red Lips (hudební videoklip)
2010 Sky Ferreira - 17 (hudební videoklip)
Sky Ferreira - Obsession (hudební videoklip)
Sky Ferreira - One (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Curious Females

Producentská filmografie

Filmy

2017 Curious Females

Host

TV pořady

2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2017 Marching Church - Christmas on Earth (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace