foto

Hal Yamanouchi

  • nar. 1946
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zrno
2016 Zoolander No. 2
2014 Un boss in salotto
2013 Colpi di Fortuna
Niente può fermarci
The Girl from Nagasaki
Wolverine
2012 Bitva u Vídně 1683
Sins Expiation
2011 Kde najdeš někoho, jako jsem já? (TV film)
Tutti al mare
2010 Genghis Khan: The Story of a Lifetime
Gorbaciof
Útěk ze Sibiře
2009 Push
2008 Questa notte è ancora nostra
Rabbia, La
2007 Tutte le donne della mia vita
2005 Ispettore Coliandro: Vendetta cinese, L' (TV film)
2004 Movimenti
Život pod vodou
2001 Tutta la conoscenza del mondo
1999 Pesce innamorato, Il
Stíny (TV film)
Tutti gli uomini del deficiente
1998 Elefante bianco, L' (TV film)
1997 Banzai
Nirvana
1995 La regina degli uomini pesce
1993 Mrcha
1992 Gengis Khan
Medvídek Arthur (TV film)
1989 Casa delle anime erranti, La (TV film)
Robot Jox - Zápas robotů
Sindibád sedmi moří
1988 Casa a Roma, Una (TV film)
Treno di panna
Z rovnováhy
1987 Sotto il ristorante cinese
1986 Lone Runner
1985 Joan Lui - ma un giorno nel paese arrivo io di lunedì
1984 Guerrieri dell'anno 2072, I
1983 Endgame - Bronx lotta finale
Ohnivý blesk
Srdce a zbroj
1982 Anno 2020 - I gladiatori del futuro
Meč barbarů
1981 Delitto al ristorante cinese
1980 Jsem fotogenický
Ultimo cacciatore, L'
1979 Gardenia, il giustiziere della mala
Sabato, domenica e venerdì
1977 Nahá mezi kanibaly

TV seriály

2014 Street Fighter: Assassin's Fist (TV seriál)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2006 La moglie cinese (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1991 I ragazzi del muretto (TV seriál)
Inviato molto speciale, Un (TV seriál)
1987 Ostrov pokladů (TV seriál)
Tutti in palestra (TV seriál)
1985 Kryštof Kolumbus (TV seriál)
1966 The Green Hornet (TV seriál)

Dokumentární

2015 Earth

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace