foto

Katie Barberi

  • nar. 22.1.1972 (46 let)
    Saltillo, Coahuila, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Manželství na kšeft (TV film)
1997 Pravdivá romance II
1991 Rodina (TV film)
1990 Appearances (TV film)
1989 Not Quite Human II (TV film)
Spooner (TV film)
1987 The Garbage Pail Kids Movie
1986 Volný den Ferrise Buellera

TV seriály

2014 Čarodějka každým coulem (TV seriál)
2012 Corazón Valiente (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Desperate Measures (S06E11)
2011 Mi Corazón Insiste... en Lola Volcán (TV seriál)
2010 Bella Calamidades (TV seriál)
El Fantasma de Elena (TV seriál)
2008 Doña Bárbara (TV seriál)
2004 Inocente de ti (TV seriál)
2003 Rebeca (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
Casa en la playa, La (TV seriál)
1999 Por tu amor (TV seriál)
1998 Právo na lásku (TV seriál)
1997 Alguna vez tendremos alas (TV seriál)
Conan (TV seriál)
Mi pequeña traviesa (TV seriál)
1996 Acapulco Bay (TV seriál)
1995 Alondra (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Beverly Hills Buntz (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 All Is Forgiven (TV seriál)
Judge, The (TV seriál)
Superior Court (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1984 Divorce Court (TV seriál)
It's Your Move (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)

TV pořady

1984 Kids Incorporated (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace