foto

Bhanu Athaiya

  • nar. 28.5.1929 (88 let)
    Kolhapur, Britská Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Nagrik
2008 Phir Kabhi
2004 Má vlast
2001 Dhyasparva
Lagaan - tenkrát v Indii
2000 Dr. Babasaheb Ambedkar
1995 Oh Darling! Yeh Hai India
Prem
1994 Cloud Door, The
1993 Sahibaan
1942: A Love Story
1991 Ajooba
Henna
1990 Aashiqui
Lekin...
1989 Chandni
1987 'Kaash'
1986 Sultanat
1985 Faasle
Ram Teri Ganga Maili
Ulta Seedha
Yaadon Ki Kasam
1984 Odměny a zisky
1983 Razia Sultan
1982 Gándhí
Prem Rog
1981 Biwi-O-Biwi: The Fun-Film
Ek Duuje Ke Liye
1980 Agreement
Burning Train, The
Insaf Ka Tarazu
Karz
1979 Janta Hawaldar
Meera
Mr. Natwarlal
1978 Anjane Mein
Bhola Bhala
Karmayogi
Satyam Shivam Sundaram: Love Sublime
Shalimar
1977 Aap Ki Khatir
Alaap
Hira Aur Patthar
Jay-Vejay: Part - II
Ram Bharose
1976 Bairaag
Hera Pheri
Charas
Kabeela
Udhar Ka Sindur
1975 Aakraman
Kala Sona
Sanyasi
1974 Bidaai
Geetaa Mera Naam
Madhosh
1973 Aaj Ki Taaza Khabar
Anhonee
Dhund
Jheel Ke Us Paar
Keemat
1972 Dastaan
Lalkar (The Challenge)
Raaste Kaa Patthar
Siddhartha
1971 Pyar Ki Kahani
Tere Mere Sapne
1970 Himmat
Johny Mera Naam
Train, The
1969 Jeene Ki Raah
1968 Ankhen
Brahmachari
Dil Aur Mohabbat
1967 Anita
Milan
Patthar Ke Sanam
Raaz
1966 Amrapali
Baharen Phir Bhi Aayengi
Dil Diya Dard Liya
Mera Saaya
Teesri Manzil
Yeh Raat Phir Na Aayegi
1965 Arzoo
Janwar
Kaajal
Waqt
1964 Majboor
1963 Mujhe Jeene Do
1962 Master, Mistress and Servant
1961 Ganga Jumna
1960 Chaudhvin Ka Chand
1959 Dil Deke Dekho
Růže z papíru
1957 Neutuchající žízeň
1956 C.I.D.

TV seriály

2013 Mahabharat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace