foto

Wilfried Klaus

  • nar. 8.7.1941 (79 let)
    Bernau, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Alles Verbrecher - Eiskalte Liebe (TV film)
2010 Utta Danella: Zamilovaná jeptiška (TV film)
1999 Rackové ve větru (TV film)
1997 Dr. Mad - Halbtot in weiß (TV film)
1996 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Herztöne (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Schicksale (TV film)
1994 Männer vom K3 - Ende eines Schürzenjägers, Die (TV film)
1993 Justice
1991 Erfolg
1990 Anderer Liebhaber, Ein (TV film)
1987 Gundas Vater (TV film)
1985 Big Mäc
Sterne fallen nicht vom Himmel (TV film)
1984 Baumeister Solness (TV film)
Friedliche Tage
Story, Die
1983 Tiefe Wasser (TV film)
1982 Bílá růže
1981 Es geht seinen Gang oder Mühen in unserer Ebene (TV film)
1980 Falsche Paß für Tibo, Der (TV film)
1979 Andreas Vöst (TV film)
Poslední roky dětství
1978 Plutonium (TV film)
Sachrang (TV film)
1977 Anpassung an eine zerstörte Illusion (TV film)
Die Jugendstreiche des Knaben Karl
1976 Baumeister Solness (TV film)
Einöd (TV film)
1975 Lina Braake
Revolte im Erziehungshaus (TV film)
Wie starb Dag Hammerskjöld? (TV film)
1974 Fliegen und Stürzen - Porträt der Melitta Schiller-Stauffenberg (TV film)
1973 Der Vorgang (TV film)
Marie (TV film)
Sieben Tage (TV film)
Steig ein und stirb (TV film)
1971 Wie ich ein Neger wurde
1970 Jonathan
1969 Revolte, Die (TV film)
1967 Der Röhm-Putsch (TV film)
1965 Flucht, Die
1964 Skorpione (TV film)
1962 Die Flucht (TV film)

TV seriály

2018 Rozmarné jaro (TV seriál)
Na konci léta (E18)
2017 Hubert a Staller (TV seriál)
Ein ehrenwertes Haus (S06E11)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Dirty Harry (S08E05)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1997 Solo für Sudmann (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Frankenberg (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Heidi und Erni (TV seriál)
1989 Mein Butler und ich (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Die glückliche Familie (TV seriál)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
Schafkopfrennen (TV seriál)
Schloßherren (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Lindenstraße (TV seriál)
1984 Die Wiesingers (TV seriál)
Tegtmeier (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Beim Bund (TV seriál)
Büro, Büro (TV seriál)
Familien-Bande (TV seriál)
Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Achtung Kunstdiebe (TV seriál)
Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
Der Millionenbauer (TV seriál)
Jauche und Levkojen (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Lobster (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Münchner Geschichten (TV seriál)
Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1973 Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Weißblaue Turnschuhe (S01E30)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
Der Illegale (TV seriál)
Mein Bruder - Der Herr Dokter Berger (TV seriál)
1970 Recht oder Unrecht (TV seriál)
1968 Der Vater und sein Sohn (TV seriál)
1967 Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Kommissar Freytag (TV seriál)

Dokumentární

2009 Vom Reich zur Republik - Der Staat ist für die Menschen da (TV film)

Divadelní záznam

1986 Der Komödienstadel - Der Nothelfer (divadelní záznam)
1984 Der Komödienstadel - Doppelte Moral (divadelní záznam)
1979 Der Komödienstadel - Der Geisterbräu (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky