foto

Jukihiko Cucumi

  • nar. 3.11.1955 (64 let)
    Aiči, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Nozomi
2019 Džúninin no šinitai kodomotači
2018 Ningjo no nemuru ie
2017 Bokura no júki 2017 (TV film)
2016 Ranmaru: Kami no šita o mocu otoko
Sanada Džújúši
2015 Initiation Love
Itamu Hito
Tenkú no hači
2014 Eight Rangers 2
Pikanchi Half: Life is Hard Tabun Happy
Trick Movie: The Last Stage, The
Trick Shinsaku Special 3 (TV film)
2013 Kučizuke
SPEC: Closed - Kô no hen
SPEC: Closed - Zen no hen
SPEC~Rei~ (TV film)
2012 Eight Ranger
Eight Rangers, The
Gekijyohan SPEC ~Ten
My House
2011 Hayabusa
2010 Beck
2009 Nidžusseiki šónen saišúšó: Bokura no hata
Nidžusseiki šónen: dai ni šó - saigo no kibó
2008 Ginmaku ban Sushi ôji!: Nyûyôku e iku
Maboroši no jamataikoku
Nidžusseiki šónen
2007 Džigjaku no uta
Hótai club
Taitei no ken
2006 Ašita no kioku
Sairen
Torikku gekidžóban 2
2005 EGG.
Hotel Sunrise HND - Saigo no Stay (TV film)
Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku Monogatari – Kowai
Trick Shinsaku Special (TV film)
2004 Pika**nchi Life Is Hard Dakara Happy
2003 2LDK
Ren'ai šašin
2002 Jam Films
Pika*nchi Life Is Hard Dakedo Happy
Trick: The Movie
2001 Black Jack III (TV film)
Chinese Dinner
2000 Black Jack (TV film)
Black Jack II (TV film)
Keizoku/eiga
Oboreru sakana
1998 Šinsei: Toire no Hanako-san
1997 Kindaichi shonen no jikembo: Shanghai ningyo densetsu
1995 Sayonara Nippon!
1991 ![ai-ou]
1988 Bakajaró! Wataši, okottemasu

TV seriály

2018 Sick's Spec Saga (TV seriál)
2017 Šikaku tantei Higuraši Tabito (TV seriál)
2016 Kami no šita o mocu otoko (TV seriál)
Keidži bareríno (TV seriál)
2015 Jamegoku: Jakuza jamete itadakimasu (TV seriál)
Šikaku tantei Higuraši Tabito (TV seriál)
2012 Irodori himura (TV seriál)
Kazoku hakkei (TV seriál)
2011 Tempest (TV seriál)
2010 Keizoku 2: SPEC (TV seriál)
2007 Suši ódži! (TV seriál)
2005 H2: Kimi to itahibi (TV seriál)
2004 Sekai no čúšin de, ai o sakebu (TV seriál)
2003 Stand Up!! (TV seriál)
Trick 3 (TV seriál)
2002 Ai nante iraneejo, nacu (TV seriál)
Trick 2 (TV seriál)
2001 Handoku!!! (TV seriál)
2000 Ikebukuro Uesuto géto páku (TV seriál)
Trick (TV seriál)
1999 Prison Hotel (TV seriál)
Shin Oretachi no Tabi (TV seriál)
1998 Harmonia (TV seriál)
1997 Bokura no júki (TV seriál)
Psychometrer Eiji (TV seriál)
1996 Kindaiči šónen no džikenbo 2 (TV seriál)
1995 Kindaichi Shonen no Jikenbo (TV seriál)
1994 Sonouchi Kekkon Suru Kimi e (TV seriál)
1993 If: Mošimo (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 EGG.
2003 2LDK

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Papadoru! (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)