foto

Kristin Zachariassen

  • nar. 11.3.1965 (55 let)
    Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 En affære
2014 Kule kidz gråter ikke
2012 Cesta za Vánoční hvězdou
2004 Den som frykter ulven
2003 Kvinnen i mitt liv
2002 Chci tvé srdce
1997 Salige er de som tørster

TV seriály

2019 Wisting (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2018 En natt (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
další epizody (6)
2016 Seveřané (TV seriál)
Nájezd (S01E04)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky