foto

Nassim Si Ahmed

  • nar. 3.6.1988 (32 let)
    Nîmes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Dobrodružství Hedi a Koksáka
Il materiale emotivo
2020 Kandisha
2018 Vaurien
2017 Zaujetí
2015 Skrytá válka
2013 Les Petits princes
2011 Mineurs 27

TV seriály

2019 Agent (TV seriál)
Doma (E06)
Ryba musí plavat (E05)
Zvláštní páry (E04)
další epizody (6)
Ils étaient dix (TV seriál)
2018 Groom (TV seriál)
2016 Marseille (TV seriál)
La Lutte Finale (S01E08)
A voté (S01E07)
Liberté, Egalité, sans Pitié (S01E06)
další epizody (8)
2015 American Dream (TV seriál)
2014 Hotel na pláži (TV seriál)
Večírek na rozloučenou (S01E06)
Přiznání (S01E05)
Hrdost (S01E04)
další epizody (6)
Lascars (TV seriál)
Le Grand Jour (S02E12)
Korean barbaque (S02E11)
Ter ter (S02E10)
další epizody (12)
2013 Léo Mattéï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Les yeux dans le dos (S01E01)
2012 En passant pécho (TV seriál)
Lascars (TV seriál)
Entre amis (S01E12)
En mode littérature (S01E11)
Z comme... (S01E10)
další epizody (12)
Talons aiguilles & bottes de paille (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky