foto

Ján Jamnický

  • nar. 20.5.1908
    Jasenová, Rakousko-Uhersko
  • zem. 4.8.1972 (64 let)
    Poprad, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Rozsudek
1967 Sedem svedkov (TV film)
Starvelská tragédia (TV film)
1966 Alžbeta Anglická (TV film)
1949 Katka
1948 Vlčie diery
1946 Varúj...!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace