foto

Ján Jamnický

  • nar. 20.5.1908
    Jasenová, Rakousko-Uhersko
  • zem. 4.8.1972 (64 let)
    Poprad, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

Herecká filmografie

Filmy

1970 Rozsudek
1969 Morská záhada (TV film)
1967 Sedem svedkov (TV film)
Starvelská tragédia (TV film)
Zhasnuté slnko (TV film)
Červená Roza (TV film)
1966 Alžbeta Anglická (TV film)
Siedmy kontinent
1965 Nepochovaní (TV film)
1964 Čas tvojho žitia (TV film)
1963 Ruže na úver (TV film)
1949 Katka
1948 Vlčie diery
1946 Varúj...!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace