foto

Ylva Gallon

  • nar. 13.12.1974 (46 let)
    Lerum, Älvsborgs län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Han
2020 The Drowning Goat
2019 Koko-di koko-da
2013 Förtroligheten
2012 Chodba
2011 Någon annanstans i Sverige
2010 Incident v bance
Milovaná
2009 Någon Annanstans
2006 Keillers park
2004 Alltid på en tisdag (TV film)

TV seriály

2015 Ängelby (TV seriál)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)

Dokumentární

2008 En enastående studie i mänsklig förnedring

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky