foto

Joan Didion

  • nar. 5.12.1934 (85 let)
    Sacramento, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Zrodila se hvězda - původní scénář
1996 Intimní detaily
1995 Soud cti (TV film)
1990 Women and Men: Stories of Seduction (TV film)
1981 Pravdivé zpovědi
1976 Zrodila se hvězda
1972 Play It As It Lays
1971 Panika v Needle Parku
Such Good Friends

TV seriály

1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2020 To poslední, co chtěl - kniha
2019 A Book of Common Prayer - kniha
1972 Play It As It Lays - kniha

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1991 Charlie Rose (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky