foto

Vojtěch Štursa

  • nar. 5.1.1941 (77 let)
    Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Legenda Emöke (TV film)
Ostuda (TV film)
Tonda (TV film)
Ukradená babička (TV film)
1991 Šance jako hrom (TV film)
1990 Sólo pro mou ženu (TV film)
1989 Koeficient užitečného muže (TV film)
Král lenochů (TV film)
Pozvánka na výlet aneb Napoleon
Všechno už se stalo
1988 Husquarna (TV film)
Tři chlapi a dáma (TV film)
Čas žhavých kamenů (TV film)
1987 Kachýnky (TV film)
Poklad (TV film)
Profesor Popelnice (TV film)
Proutkař (TV film)
Straka (TV film)
Svět je někdy opravdu krásný (TV film)
Vdova (TV film)
1986 Běžec (TV film)
Doktor a bubeník (TV film)
Logoped (TV film)
Nejlepší lékař mého života (TV film)
Pravítko (TV film)
Třetí sudička (TV film)
Šílenec (TV film)
1985 Nikotýnka (TV film)
Poslední žertík (TV film)
Služební cesta (TV film)
Trampoty (TV film)
Tři bratři (TV film)
Výměna (TV film)
1984 Dotek ruky (TV film)
Skřivánek a sova (TV film)
1983 Konec Černého supa (TV film)
Patriot života (TV film)
Rovnováha (TV film)
Soudce a drahokam (TV film)
1982 Neviditelné nebezpečí (TV film)
1981 Dlouhý měsíc (TV film)
Dlouhý týden (TV film)
Dům na inzerát (TV film)
1980 Zlatá panna (TV film)
1979 Karolina aneb Příběh ze starých časů (TV film)
Opustíš-li mne... (TV film)
Čtyři na sněhu (TV film)
1978 Exponát smrti (TV film)
Pán na inzerát (TV film)
1974 Šek, na kterém chyběl podpis (TV film)
1973 Klec (TV film)

TV seriály

2012 Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
1987 Spřízněni dobou (TV seriál)
1971 Bakaláři (TV seriál)

Dokumentární

1995 Návraty Rychlých šípů (TV film)
1993 Evropské koledy (koncert)
Horizont života
Hráč (TV film)
Portréty (TV seriál)
Setkání ve Žluté krajině (TV film)
1991 Případ Salieri (TV film)

TV pořady

1994 Každý jsme nějaký... Jožka je Černý (TV pořad)
Lidová vánoční mše (TV pořad)
1990 Klub Netopýr (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Tři chlapi a dáma (TV film)
1984 Dotek ruky (TV film)
1981 Dlouhý měsíc (TV film)
Dlouhý týden (TV film)
Trojúhelníková podobnost (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace