foto

Ralph Carlsson

  • nar. 5.3.1952 (69 let)
    Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Min pappa Marianne
2014 Zkažená holka
2013 Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
2011 Maria Wern - Splněné sny
2010 Zvuk hluku
2009 Veteráni
2007 To zvláštní léto
2006 Když padne soumrak
2005 Kocken
2002 Bäst i Sverige!
Kahlekuningas
2001 Hans och hennes
1998 Láska je láska
1997 Rika barn leka bäst
1985 Můj život jako pes

TV seriály

2021 Snöänglar (TV seriál)
2019 Alex (TV seriál)
Slutspel (S02E06)
Återkomst (S02E05)
Förrådd (S02E04)
další epizody (6)
Enkelstöten (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Solsidan (TV seriál)
Episode 4 (S06E04)
2017 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Farang (TV seriál)
Del 7 (E07)
Del 4 (E04)
Del 2 (E02)
další epizody (4)
Saknad (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2011 Solsidan (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fredde testar singellivet (S02E09)
2010 Millennium (TV seriál)
Luftslottet som sprängdes, del 1 (E05)
Flickan som lekte med elden, del 2 (E04)
Flickan som lekte med elden, del 1 (E03)
2008 Maria Wern (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2002 Familjen (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky