foto

Ralph Carlsson

  • nar. 5.3.1952 (66 let)
    Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Zkažená holka
2013 Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
2011 Maria Wern - Splněné sny
2009 Veteráni
2007 To zvláštní léto
2006 Když padne soumrak
2005 Kocken
2002 Bäst i Sverige!
Kahlekuningas
1998 Láska je láska
1997 Rika barn leka bäst
1985 Můj život jako pes

TV seriály

2017 Enkelstöten (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Farang (TV seriál)
Del 7 (S01E07)
Del 4 (S01E04)
Del 2 (S01E02)
další epizody (4)
2010 Millennium (TV seriál)
Luftslottet som sprängdes, del 1 (E05)
Flickan som lekte med elden, del 2 (E04)
Flickan som lekte med elden, del 1 (E03)
Solsidan (TV seriál)
2008 Maria Wern (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2002 Familjen (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace