foto

Ralph Carlsson

  • nar. 5.3.1952 (65 let)
    Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Zkažená holka
2013 Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
2011 Maria Wern - Splněné sny
2009 Veteráni
2007 To zvláštní léto
2006 Když padne soumrak
2005 Kocken
2002 Bäst i Sverige!
Kahlekuningas
1998 Láska je láska
1997 Rika barn leka bäst
1985 Můj život jako pes

TV seriály

2017 Enkelstöten (TV seriál)
Farang (TV seriál)
2010 Solsidan (TV seriál)
2008 Maria Wern (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
2002 Familjen (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace