foto

Christer Andersson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Nuotin vierestä
Tappajan näköinen mies
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
2011 Ei valoa tunnelissa (TV film)
2010 Veijarit
2009 Lokakuun valoa (TV film)
Toinen jalka haudasta
2007 Sooloilua
2006 Onni von Sopanen
2002 Jízdenka do Mombasy

TV seriály

2019 Pientä laittoa (TV seriál)
Hyvästien aika (E08)
Imekääpä tynkää (E07)
Pöytä puhtaaksi (E06)
další epizody (8)
2018 Karppi (TV seriál)
Začátek (S01E12)
Modřiny (S01E11)
Na vlastní pěst (S01E10)
další epizody (12)
2017 Presidentti (TV seriál)
Itsenäisyyspäivä (E12)
Kansakunnan etu (E11)
Helsinki Summit (E10)
další epizody (12)
2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
Muotoseikkoja (S01E12)
Liitoskipuja (S01E11)
AAA-kuppi (S01E10)
další epizody (12)
2014 Kiiltokuvia (TV seriál)
Klikkaa mua (TV seriál)
Jaana (S02E12)
Tuuli (S02E11)
Julia ja Julianna (S02E10)
další epizody (12)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Juha (S01E12)
Ilkka (S01E11)
Ari (S01E10)
další epizody (12)
Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Isä, poika ja paha henki - osa 2 (E08)
Isä, poika ja paha henki - osa 1 (E07)
Ystävät kaukana - osa 2 (E06)
další epizody (8)
2010 Mökki (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2009 Jälkilämpö (TV seriál)
2008 Ylikävely (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2006 Bärtilin joulu (TV seriál)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2003 Tonttu Toljanteri: Tonttu-TV (TV seriál)

TV pořady

2009 Yhteensattujat (TV pořad)
2005 Pirjo, Pirjo ja Mato (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Lilla Jönssonligan på styva linan

TV seriály

2019 Pientä laittoa (TV seriál)
Voiko vitutukseen kuolla (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky