foto

Ari Matikainen

  • nar. 1970

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

2018 Rodeo
2017 Anteeksiantamaton
2011 Kansankodin kuokkavieraat (TV seriál)
2010 Riemuruhtinaat
2009 Yhteinen sävel (TV seriál)
2008 Punklandia (TV seriál)
2007 Topi Sorsakoski & Agents 2007 (koncert)
2006 Zavtra
2003 Pilkkijä (studentský film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2016 Sota ja mielenrauha
2012 Venäjän vapain mies
2011 Kansankodin kuokkavieraat (TV seriál)
2009 Yhteinen sävel (TV seriál)
2008 Punklandia (TV seriál)
2007 Topi Sorsakoski & Agents 2007 (koncert)
Yhden tähden hotelli
2006 Zavtra
2003 Vormelit (studentský film)
2001 Hilva (studentský film)

Zvukařská filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2011 Kansankodin kuokkavieraat (TV seriál)
2001 Mies (studentský film)

Host

TV pořady

2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
2016 Itsenäisyyspäivä: Kohti linnan juhlia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace