foto

Ueli Jäggi

  • nar. 8.10.1954 (66 let)
    Olten, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zwingli
2013 Tatort - Schmutziger Donnerstag (TV film)
2012 Venku bylo léto
2010 Pastýřova panenka
2008 Canzun alpina (TV film)
Hunkeler macht Sachen (TV film)
2007 Můj Vůdce: Skutečně skutečná skutečnost o Adolfu Hitlerovi
2006 Eden
Grounding
2005 Tatort - Das Lächeln der Madonna (TV film)
2003 Moritz (TV film)
2001 Mondscheintarif
Tod durch Entlassung (TV film)
2000 Der Onkel vom Meer
1999 Altöl und Champagner (studentský film)
Der Häupter meiner Lieben
1998 Feuerreiter
Gegen Ende der Nacht (TV film)
Místo činu: Kolín - Přísně tajné poslání (TV film)
Tatort - Am Ende der Welt (TV film)
1996 Im Rausch der Liebe (TV film)
Polizeiruf 110 - Kleine Dealer, große Träume (TV film)
Tatort - Die Abrechnung (TV film)
1995 Verbotene Zone (TV film)
1994 Punch
Wachtmeister Zumbühl
1993 Brandnacht
1992 Heiß - Kalt
1991 Místo činu - Kamarádi (TV film)
1990 Der Tod zu Basel (TV film)

TV seriály

2019 Donna Leonová (TV seriál)
Stille Wasser (E26)
Ewige Jugend (E25)
2018 Donna Leonová (TV seriál)
Endlich mein (E24)
2016 Donna Leonová (TV seriál)
Das goldene Ei (E22)
2015 Donna Leonová (TV seriál)
Tierische Profite (E21)
2014 Donna Leonová (TV seriál)
Reiches Erbe (E20)
2013 Tenká černá linie (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Auf Treu und Glauben (E19)
2012 Donna Leonová (TV seriál)
Schöner Schein (E18)
2011 Donna Leonová (TV seriál)
Das Mädchen seiner Träume (E17)
2010 Donna Leonová (TV seriál)
Nechte maličkých přijíti ke mně (E16)
2009 Donna Leonová (TV seriál)
Jako přes tmavé sklo (E15)
2008 Donna Leonová (TV seriál)
Krvavá skvrna (E14)
Temná hodinka Benátské republiky (E13)
2006 Donna Leonová (TV seriál)
Zákon laguny (E12)
Konečná stanice Benátky (E11)
2005 Donna Leonová (TV seriál)
Tajné kanály (E10)
Dokaž, že je to zlé (E09)
2004 Donna Leonová (TV seriál)
Velká voda (E08)
Zemřít tiše (E07)
2003 Donna Leonová (TV seriál)
Přátelé z lepší společnosti (E06)
Benátské finále (E05)
2002 Donna Leonová (TV seriál)
Nobilita (E04)
Ve věci paní Brunettiové (E03)
2000 Donna Leonová (TV seriál)
Vendeta (E01)
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Jed (S02E19)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Kruh
2007 Die Nacht ist heller als der Tag - Das kurze Leben des Malers Andreas Walser

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky