foto

Bernd Moss

  • nar. 1965
    Schwelm, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vinnetouův syn
2014 Dvě ženy
Tatort - Wahre Liebe (TV film)
2011 Another Fucking...
Eine Insel namens Udo
2010 Mein Leben im Off
2009 Mensch Kotschie
2007 Hotel Paradiso (studentský film)
2006 3 Engel auf der Chefetage (TV film)
37 ohne Zwiebeln
Väter - Denn sie wissen nicht was sich tut (TV film)
2005 Tatort - Borowski in der Unterwelt (TV film)
2003 Adam & Eva
Dann kamst du (TV film)
2002 Familie XXL (TV film)
2001 Birthday

TV seriály

2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
2011 Der Tatortreiniger (TV seriál)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
2007 Tlusťoch (TV seriál)
Jenom mrzutosti (S02E08)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Stromberg (TV seriál)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace