foto

Rolf Berg

  • nar. 25.10.1957 (62 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Billy Kuckuck - Eine gute Mutter (TV film)
Die Füchsin – Schön und tot (TV film)
Die Heinzels - Rückkehr der Heinzelmännchen
2018 Kobra 11 - Klient (TV film)
2017 Ich gehöre ihm (TV film)
Rock My Heart
Wendy
2015 Die Füchsin - Dunkle Fährte (TV film)
2014 Die Einsamkeit des Killers vor dem Schuss
2013 Dokonalé Vánoce (TV film)
2012 Marie Brand und die falsche Frau (TV film)
2011 Eine Insel namens Udo
2010 Saša
2009 Plötzlich Onkel (TV film)
2007 Beautiful Bitch
Das Gelübde (TV film)
Tarragona - Ein Paradies in Flammen (TV film)
2005 Na plný plyn (TV film)
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
1996 Tödliche Wende (TV film)
1984 Fröhliches Beileid (divadelní záznam)
1983 Schöne Bescherung - Ein Beitrag zum Fest von Trude Herr (TV film)
1982 Dazwischen (TV film)

TV seriály

2018 Falk (TV seriál)
2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
ABC (S01E03)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Der perfekte Mord (S02E08)
2012 Die LottoKönige (TV seriál)
2007 Lutter (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Tod ist kein Beinbruch (TV seriál)
2000 Nick a Perry (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Zeche is nich - Sieben Blicke auf das Ruhrgebiet 2010

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky