foto

Juki Sakurai

  • nar. 10.2.1987 (33 let)
    Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Homesick
I'm Crazy
Mačine no owari ni
Šiba kóen
2018 Makkana hoši
Sakuranbo no koi
Šónen
2017 The Limit of Sleeping Beauty
2016 Dark Side of the Light
Kagekiha Opera
Madly
Where Florence Sleeps
2015 Minna! Esupa Dayo! Bangaihen - Esupa, Miyako e Iku (TV film)
Riaru Onigokko
Risuna
Yakuza apokalypsa
Šindžuku swan: Kabukičó skauto sabaibaru
2014 Kiseidžú: Part 1
2013 Banana to Gurobu to Jinbeezame
Hiai
Love-Craft Girl
Sutegataki hitobito
Tôku tu za deddo
2012 Fashion Story - Model

TV seriály

2020 Unsung Cinderella: Bjóin jakuzaiši no šohósen (TV seriál)
2019 Dakara wataši wa ošimašita (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Džigoku no girlfriend (TV seriál)
Saigo no bansan (E10)
Šiawase o džama suru šiawase (E09)
„Šindžiru“ no šótai (E08)
další epizody (10)
G sendžó no anata to wataši (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Saka no točú no ie (TV seriál)
Tókjó dokušin danši (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Zettai seigi (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Šiba kóen (TV seriál)
2018 Monte Cristo haku: karei naru fukušú (TV seriál)
2017 Šimokitazawa: Die hard (TV seriál)
2013 Akuryo Byoto (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky