foto

Amira El Sayed

  • nar. 1991
    Innsbruck, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Richter (TV film)
2017 Tygří mléko
2016 Hologram pro krále
2015 Kommissar Dupin - Bretonisches Gold (TV film)
2014 Schleierhaft
2013 Alles Schwindel (TV film)
Ich hab auch mit Sonja
Zakázaná žena (TV film)

TV seriály

2019 Riviéra (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
2017 Das Institut, Oase des Scheiterns (TV seriál)
Wilder (TV seriál)
Abgrund (S01E06)
Pirat (S01E05)
Spur (S01E04)
další epizody (5)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Freispruch (S06E06)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Der dritte Mann (S11E09)
2013 Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Schwarz auf weiß (E07)

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky