foto

Nicky Marbot

  • nar. 11.11.1965 (53 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Les Affamés
2017 Bienvenue au Gondwana
Comme des rois
Dokud nás svatba nerozdělí
Korporace
2014 Mea Culpa
Together Alone
2013 Lanester (TV film)
Má vlast
2012 Moje dvě lásky (TV film)
Trois mondes
2011 Mon père est femme de ménage
Nedotknutelní
2010 Bouře (TV film)
Když strach přichází (TV film)
L'Etranger
La marquise des ombres (TV film)
Paul et ses femmes (TV film)
2009 OSS 117: Ztracen v Riu
Okrsek 13: Ultimátum
Sous le fard
Tellement proches
Une affaire d'Etat
Za všechno může má matka
2008 Jízda smrti
Maison Tellier (TV film)
Une lumière dans la nuit (TV film)
2007 99 franků
Ali Baba a čtyřicet loupežníků (TV film)
Gangsteři
Les Murs porteurs
Prostě spolu
2006 Dans le rang
Můj nejlepší přítel
Petit
2005 Hledejte Anthonyho
Légende vraie de la tour Eiffel, La (TV film)
Tu vas rire, mais je te quitte
Utajený
Zim and Co.
2004 Agenti nula nula
Dans la tête du tueur (TV film)
Pédale dure
Vous êtes de la région? (TV film)
2003 Bratrstvo ticha
En territoire indien
Saint-Germain ou La négociation (TV film)
2002 Et demain, Paula? (TV film)
Společenství Druidů
2001 Betty Fisherová a další příběhy
Paleček
2000 L'extraterrestre
Les Insaisissables
Místa zločinu
1999 Asterix a Obelix
1998 Les Kidnappeurs

TV seriály

2017 Alex Hugo (TV seriál)
L'Homme perdu (S03E03)
2016 Policajtka Barbie (TV seriál)
Všechny pravdy jsou pro všechny uši (S04E07)
2014 Interventions (TV seriál)
Falco - příběh poldy (TV seriál)
La Mort dans l'âme (S02E02)
2012 Pátrací oddělení (TV seriál)
Les Mailles du filet (S06E05)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
Un seul être vous manque (S03E01)
2010 La commanderie (TV seriál)
2009 Empreintes criminelles (TV seriál)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
Tangente (S01E07)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
Duval a Moretti (TV seriál)
Enquêtes réservées (TV seriál)
La Cour des grands (TV seriál)
Policajti (TV seriál)
2007 Brigade Navarro (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Un flic (TV seriál)
Famille d'accueil (TV seriál)
Qui sème le vent (S07E02)
2006 David Nolande (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Rencontres (S02E01)
Julie Lescautová (TV seriál)
Nebezpečné schůzky (S15E03)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2002 Père et maire (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
1999 Jean-Baptiste, homme de coeur (TV seriál)
1998 Crimes en série (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 The Radar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace